usch o tvi

nu är det dax att klaga lite känner ja...  Vi kan ju börja med vädret... jag tror seriöst att taket på huset ska flaxa iväg vilken minut som helst, tror fasiken att ja aldrig vart om sånhär blåst, eller så har jag det bara det att jag faktiskt lyckats sova på natten, denna natt så vart det totalt omöjligt därför e ja uppe redan nu =), dels har jag inte kunnat sova pga blåsten sen dels pga av min förbannade förkylning som kom som en blixt från klarblå himmel.... tror seriöst att nån har sprängt ett snorberg i skallen på mej, alltså snoret bara rinner o rinner, det verkar aldrig ta slut =(  det har snart gått åt en hel jävla toarulle.... ja vet att man ska använda näsdukar men snorberget sprängdes lägligt nog inatt så va lite svårt att åka o inhandla näsdukar =)

så min natt har bestått i att snörvla, hosta, o spy, mysigt va.... o d verkar ju inte vara över på långa vägar.... suck ja orkar inte, om bara halsen kunde sluta göra ont så kan ja nästan... men bara nästan stå ut m allt satans snor.... vart kommer allt ifrån???


FAN min toarulle e slut =/    nu får dom öppna hemköp snart så jag kan åka o handla näsdukar..... om ja inte blåser bort längs vägen dvs

njuter

=) ja bara njuter av att vara hemma, självklart saknar ja älsklingen jättemycket (o katterna lite =) ) men det är så skönt att vara hemma där man e uppvuxen, trivs så himla bra här önska på ett sätt att man kunde flytta tillbaka hit men på ett sätt inte det är ju  inte samma liv här längre.

Idag har jag vart o hjälp mormor o städa lite, ser för j*vligt ut där men man får ju inteb slänga allt skit, min mormor är lite som en hamster, hon gillar att spara på allt, men idag så vart det lite bättre i garaget, där kan hon inte säga vad som ska slängas eller inte, värre vart det när man börja inne i köket, hon vakar som en hök men hon  vart nog glad sen när hon såg vad fint det vart i köket när bänkarna va rena o rensade från allt skit, så vi ska ta tag i vardagsrummet imorn, vilket jag inte ser fram emot för fy 17 va det ser ut där men nu ser hon vad fint det ka nbli så nu är hon nog lite mer villigt att slänga, o det vi slänger är nästan bara gammal reklam o gamla  tidiningar men hon vill inte slängs sånt heller egentligen men nu så.. =)

Ska nog ta o åka hem imorn kväll, tror sötnosen inte vill sova själv längre, han e så söt =)


Hemma

äntligen hemma i uppsala =) skönt o komma hem till föräldrarna, saknar dock sötnosen redan =)
men men ska bli skönt o vara här hemma ett par dar, ska upp till mormor imorn o hjälpa henne att köra bort lite sopor så får se när ja åker hem, tror nog älsklingen o katterna klarar sej alldeles utmnärkt =)

Nu ska kika vidar på dumburken

Uppsala

Yes idag åker jag till uppsala närmare bestämt 14.42 tåget, åker ner idag ist för imorn, ville åka tidigt imorn men eftersom jag inte funkar som människa längre på mornarna så åker jag idag ist, så får vi se hur länge jag stannar, kommer sakna älsklingen jättemycket men det är o andra sidan bara bra att vara ifrån varann ett tag oxå.

Fast ska bli skönt ändå o få åka hem ett par dar blir ju inte att man träffar familjen lika ofta när man inte bor så nära, visst uppsala e inte så långt härifrån men man sätter sej ju knappst o åker dit bara för en fika.. sen känns ändå uppsala som hem för mej fast jag bott här uppe i snart 5 år.

ny vecka

jaha då va det en ny vecka igen då.. få se va det har för överraskningar. Vakna vid 9 imorse gick upp o duscha, gud så underbart det va =) sen bar det iväg till Hemköp för att inhandla lite frukost, passa även på att fixa det ja behöver för att göra lunch, tänkte att jag skulle vara lite smart för en gångs skull =)

Hoppas att magen slutar med sitt uppror snart så jag kan börja tvätta lite, tänkte att jag skulle ta o försöka få undan utemöblerna oxå, visserligen att vi har tak o halvt inglasad altan men om det nu behagar komma nån snö i vinter så kommer det ju självklart att blåsa oxå så då brukar all snö böåsa in på altan , känns lite onödigt att låta trämöblerna stå i snön, så kul är det inte att köpa nya.

duktigt värre =)

japp känner mej lite duktig idag , har vart ute o räfsat massa löv fast efter halva gräsmattan kände jag att nån i magen sa att nu får det vara nog. Jag får hoppas att det inte blåser imorn så får jag ta o fortsätta då, suck fast har ca 1000 saker o göra här inne oxå, skulle behöva tvätta, diska, städa, pusta fönstren o massa mer, men men en sak i tagen, rom byggdes inte på en dag =)


Undrar va man ska hitta på för nåt att göra till middag... nån som har tips??, hatar verkligen att försöka komma på saker att äta, suck önskar nästan att man bodde hemma igen där det bara va att sätta sej ner vid dukat bord o äta..

nä nu känns det som om det är dax att göra nå vettigt.. hmm vet dock inte ad bara...

Solokvist

japps sötnosen är ute på äventyr o själv sitter man hemma o mås piss, men det är inget ovanligt det har ni säkert förstått vid det här laget =)  men jag tycker att han ska ut o roa sej man måste få göra saker på egen hand oxå, man sitter inte ihop bara för att man är tillsammans..Ett eget liv måste man få ha.

Fast jag vill ändå ha honom här, är kramsjuk =) jag får nöja mej med att krama katterna =D

Usch hade tänkt räfsa o göra fint i trädgården idag men inte vart det av. Har mest legat o vilat idag sen blåser det så mycket att det är lixsom ingen idé att ens försöka få bort löven, får hoppas att det är någorlunda vindstilla imorn, för imorn händer nog inte mycket alls, antar att sötnosen inte kommer må någe vidare imorn...

 


God Morgon

Hmm ganska förvånad över att jag redan är vaken , har iof vart vaken ett tag men det är ändå inte likt mej att vara vaken nu, på det viset är det hemskt att vara sjukskriven (förutom att man mår piss) man vänder på dygnen ja somnar inte förens runt 1 o vaknar nångång mellan 10 och 12 beroende på, sen blir det ju inte bättre av att älskligen går hemma heller..

Hmm va händer idag då... inte mkt ska följa med älsklingen till Valbo, han o några andra ska hitta på nåt till en av deras kompis som har 25-års fest ikväll.  Sen bär det väl av hemåt för att ta det lite lugnt käka o duscha och dona lite sen ska jag väl skjutsa in honom till stan, få se när inatt han har planer på att bli hämtad. Hoppas han får kul iaf =)

Igår kväll hade vi riktigt trevlig fast Aik fick storstryk (vilket jag tycker är riktigt kul men bor man med ett Ak freak så är det mindre skoj) vi tackar Micke, Madde , Aurora, Peter; Emma och Savannah för det =)

Nu ska jag försöka få liv i dönicken på övervåningen, lr så låter jag honom sova vidare o så sätter jag mej o äter lite frukost i lugn o ro =)

Fredag

Jahapp då va det fredag igen ... idag har det inte hänt så mycket, morgonen började som vanligt hemsk... en av nackdelarna med att vara gravid, men men har inte så mycket val bara att dra på smil banden o se lycklig ut =) 


När jag väl va klar så kom vi iväg till stan då Robin hade ett möte, efter det så åkte vi ut till köpis en sväng, ja har länge velat köpa ett nytt smycke till näsan så då passa vi på att käka lunch med Danne när vi ändå va i Valbo.

Nu på Em/kvällen bär det av till Robins bror o hans familj, vi ska äta lite tacos o kolla på hockey, kanske inte det roligaste att kolla på men blir iaf god mat o  sällskap =)

Få se tänkte jag skulle försöka ta mej ner till päronen i helgen, har ju mitt tågkort kvar  o älsklingen ska ut imorn så då funderade ja på om man skulle ta en tur till uppsala =)

Det tar sej....

Hehe det tar sej som pyromanen sa, nu jäklar en liten bild o lite bakgrund *stolt*

Det kan jag säga på en gång att jag och datorer är ingen bra kombination, jag har inte något tålamod till och sitta o klura och filura, usch nä det tar för långt tid.....

Hmm va 17 skriver man på en blogg då... kan berätta lite snabbt va som hänt idag, det har väl egentligen inte hänt så mkt idag har mest vart hemma men vi var iväg till optikern en sväng o sen åkte vi ut till Robin´s mamma då hennes sambo fyller år idag, Grattis säger vi. Sen åkte vi hem fixa lite mat o sen kom Robin´s bror över o hjälpte till med renoveringen i källaren, sen kom även hans sambo o lilla dotter över på besök vilket alltid är lika trevligt =)

Nu är det snart dax att stämma träff med kudden ska kika lite på tv:n o varva ner lite känner att jag är lite irriterad på datorn

jaha då har även jag trillat dit =)

Japp då har man fastnat i blogg träsket =), nåt ska man väl fördriva tiden med nu när man går hemma och är sjukskriven :P

Hmm ska ta o försöka klura ut hur man får det relativt snyggt

RSS 2.0