segt

idag har det varit segt, har mesta legat i soffan hela dan, har verkligen mått skit idag =(
Igår så samlade jag mina krafter o åkte till köpis en sväng med syster yster o agge, det va riktigt kul hitta massa saker som jag egentligen inte alls borde lagt pengar på men men... det vart ett par nya byxor, 2 nya t-shirt o en luvtröja till älsklingen, tilläggas bör att det var halva priset på Dressmann så då passade jag på eftersom dom enda byxorna han använder kostar i normala fall 399 hos Dressmann så det gällde att passa på medan dom rea =) plus att sötnosen handlar kläder typ max 4 ggr om året så då tyckte jag han var värd lite nya kläder.

Själv hitta jag ett par svarta fodrade vinter stövlar, jättefina även dom var det halva priset på =)  jag har länge letat efter ett par svarta vinterstövlar utan klack som jag kan ha till mina leggings eftersom det är typ det enda plagg jag kan ha numera, mina byxor är det bara att hänga undan tills vidare, jag har visserligen ett par snygga svarta stövlar men med tanke på vädret samt dom klackarna känns det som om det inte är någon vidare bra kombination =)

Mådde lite dåligt av att ja gjort av med pengar jag kanske inte borde så kändes det ändå bättre när jag tänkte efter på vad jag faktiskt fick o till halva priset dessutom =) 


Vinter

Japp nu har det tydligen blivit vinter, få ser hur länge den stannar, länge hoppas jag =) mysigt med snö men totalt värdelöst om den inte stannar kvar  utan töar bort o så blir det bara slask ist nä usch, hoppas som sagt att denna snö stannar =)

Åkte till stan en sväng inatt vi kom på att spolarvätskan va slut så vi åkte in till mitt jobb o fyllde på så att det inte riskerar att frysa sönder, passa på att fylla glykol också, hade tur när jag kom dit för tvätthallen va tom så då körde vi även in Forden o fylla på alla vätskor i den också o sen parkera vi den på min parkering inne på jobb området  så nu står den inte ivägen iaf så får vi laga den när lusten finns..

Idag har det inte hänt så mkt jag var ute o skotta snö imorse, o sen skotta jag fram bilen så jag kunde åka o handla men nu blir det vila, magen mår ite alls bra idag nästan lika illa som inatt =(  . Har jag tur så försvinner det snart om inte så ligger ja i soffan lite längre =) kan vara skönt det också.

Få se om man kanske kan kolla på nån film såg nya Arn igår kväll, kanon tyckte jag , men få se vad som händer


Till dej Alex =)

Här kommer en bild på våra knasbollar som du ville =)¨
Här är en bild på våra knasbollar =)

nattuggla

yes jag leker nattuggla, varför?? jo för att min andra hälft är ute o ränner på krogen, och eftersom jag är den lyckliga utvalde att hämta hem honom så tänkte jag försöka hålla mej vaken tills han ringer, blir så satans förbannad eftersom han alltid lyckas ringa när jag precis somnat, men icke sa nicke inte denna gång, om jag så ska sätta tändstickor i ögonen för att orka vara vaken....

Men det är ju inte speciellt lätt att inte känna sej trött när båda katterna ligger brevid i soffan o tok snarkar, o då menar jag verkligen snarka... har fasiken aldrig hört katter snarka så högt, men å andra sidan så är ju våra katter inte dom mest normala heller =)

Sen vete 17 om jag kan sova heller då jag har nån som dansar tango i magen =)

Hmm skulle vilja göra om designen på bloggen oxå, det är ju knappast den vackraste, måste bara hitta lusten till att göra något åt det bara, få se om den lusten kanske infaller i veckan som kommer..

spel med familjen

=) jajamensan igår så kom mamma o pappa o broder samt syster hit o åt gott o spela lite guitar hero, haha till o med mamma spela o hon bruka aldrig spela tv spel, hon fattar inte det roliga i det men nu har även hon hittat nåt hon gillar =)

Men vi gjorde lite nytta oxå,eller rättare sagt pappa o älsklingen gjorde, dom drog sista elen till badrummet så nu funkar alla lampor samt fläkten =)

Under tiden som don fixa till det så ville mamma åka till dollar så jag o mamma tog deras bil o hunden o åkte iväg, inget kontigt i det förutom att pappa ringde senare på kvällen o berätta så snällt att jag hade glömt plånboken i deras bil..... suck så min plånkom befinner sej just nu i Uppsala o göra absolut inge nytta alls..... grrr så ja funderar på om jag ska ta tåget ner imorn, för som tur är så har jag inte tågkortet i plånboken...

men vi får se om jag åker, det visar sej imorn när jag vaknar, måste känna efter hur jag mår först, men nu bär det av till stan en sväng o kolla läget =)

besatt =)

I söndags när vi va ner till uppsala för att fira fars dag så lästa ja reklamen som mamma fått, såg då att ica maxi skulle säja Guitar Hero till Xbox 360 för bara 299kr, kanon tänkte jag eftersom jag har pipit om det spelet i evigheter men inte haft speciellt stor lust att lägga ut dom pengarna som det kostat.

Så sagt o gjort vi åkte till ica maxi när det öppnade vid 9 o sen var det kört =) nog för att jag trodde att det skulle vara kul, men inte så kul att jag skulle bli sittandes flera timmar i streck =) det är sällan jag hittar ett spel som man blir helt galen i o bara inte kan sluta spela =)

Systeryster kom ut igår och idag så jag kan knappast påstå att ja vart speciellt mycket utanför dörren på 2 dagar =)  

Men nu får det vara slutspelat för idag, lär ju hinna med allt här hemma oxå

besök

mamma o pappa va här en sväng idag, dom stanna till då dom va på väg till sandviken på begravning, tydligen nån i släkten på pappas sida som trillat av pinn, har inte en aning om vem nån som jag tydligen inte har träffat, så då känndes det ju lite dumt att åka med på begravningen, kan inte sörja nån som jag inte vet vem det är, visst är det tråkigt men jag kan nästan tycka att det är lite respektlöst mot dom närmaste anhöriga om man kommer på en begravning o så vet man inte vem som ligger vid altaret, nä då e jag hellre hemma.

Men iaf så passa vi på att äta lunch, alltid lika mysigt =) mötte upp  älsklingen i stan så han följde med o åt han oxå =)

Nu till kvällen blir det film hemma hos agge, ska bli kul alltid lika roligt o träffa henne =). I helgen vet jag inte alls vad som händer, ska se om man kanske kan åka till Uppsala på söndag o äta lite tårta , det visar sej =)

Glader =)

ja idag e jag glader trots denna satans förkylning grrrrrr......

men men vi va idag på UL =) äntligen så som jag längtat, vi fick reda  på att allt var kanon bra, allt såg kalas ut bebben va lagom stor, helt enkelt perfekt =) känns verkligen så himla skönt o veta =)

Robin fråga om man kunde se om det var en pojke eller en flicka men den lilla krabaten ville inte alls ligga still så man fick se ordentlig, lillpysen försökte t o m dölja genom att lägga händerna mellan benen =) men vi gav oss inte, tills slut så fick ve en teori om vad det kunde vara, det gick dock inte att se så bra tt man kunde ta en bild men av det hon såg så tror hon att det är en liten pojke =) som hon så fint sa hon ville inte skriva kontrakt så saken men av det lilla hon lyckats se så trodde hon att det var en frisk o kry liten pojke som förhoppningsvis tittar ut lika frisk den 13 April 2009 =)

Framåt

mm verkar iaf som om förkylningen går åt rätt håll, har kunnat andats nästan helt normalt i 2 dar nu =)

annars så har det inte hänt så mkt har mest tagit det lugnt, allt är som vanligt, tänkte jag skulle skriva mer efter imorn, har riktigt svårt att komma på nåt att plita ner nu =) så det får bli ett kort inlägg idag

LUFT

haha yes jag kan andas =) ibland iaf, usch gårdagen va inte rolig, men idag verkar allt mkt bättre, solen skiner o jag  kan andas normalt lite då o då =) kan man begära mera? Visst vore ju kul att kunna hosta utan att det känns som om att lungorna ska gå sönder men men det går nog över snart det oxå

Schemat för idag då? hmm ska försöka byta till vinterdäck, kan kanske va dax för det nu... va ändå en del snö i Valbo igår
skulle vilja åka en sväng till stan oxå, kika in en sväng på Dollar är alltid kul =)  men få se min hemska förkylning har hoppat över till älsklingen =(   stackarn, hoppas den inte blir så långdragen bara, han måste ju vara pigg o kry tills på tisdag =)  

RSS 2.0