blod o bröllopsdag

nu gör jag som jag blir tillsagt =P har fått lite "klagomål" på att bloggen inte uppdateras så jag passar väl på nu då lilleman sover för sen är det fullt upp retsen av dagen/kvällen.

Igår hade vi en liten olycka här hemma, lilleman och jag satt o lekte när han rätt som det är sträcker sej efter sin gåbil men han hade lite för bråttom o tappa balansen helt o dök med näbben in i bilen, detta resulterade i att han bet sej lite i läppen o med dom sylvassa gaddarna så gick det såklart hål.... en chockad lilleman satt o grät i mitt knä medans pappa gick o hämta lite papper, men så fort ja började badda läppen med papper så började han skratta, han är så himla underbar på det viset, när han ramlar o slår sej eller gör sej illa på nå annat sätt gråter han kanske 10 sek sen är det bra, han blir mest lite chockad över händelsen men sen är han sitt vanliga glada jag igen.


Idag så är det en liten speciell dag, nämligen min o hjärtats 1a bröllopsdag =) visserligen "firar" jag 20 aug mer då det va den dagen vi blev tsm o jag hade gärna hellre velat haft den dagen som bröllopsdag men nu ville vi gifta oss innan Isidor anlände så då fick det bli den 20 jan, så nr 20 stämmer iaf  =P.

Hjärtat jobbar bara till kl 15 idag så jag har lite saker att fixa innan han slutar sen får vi se om jag genomför överraskningarna sen ikväll, det beror lite på hur han mår samt om jag får hjälp med lilleman, men det visar sej som sagt =)

Nu ska jag ta o duscha innan plutt vaknar o det är dax för lunch

Hejsvejs

varför??

Varför är jag vaken nu när jag ska upp o jobba om 5 timmar?!

Varför är jag så himla pigg bara för att jag verkligen borde sova??

Varför är det -20 bara för att jag ska iväg o jobba??


borde

Borde verkligen städa o tvätta innan ja åker o jobbar på em men har verkligen ingen lust eller ork för den delen, men å andra sidan är det ju så himla skönt när det är gjort, dessutom går det mkt fortare att både tvätta o städa medans lilleman s.over.

Igår lördag så jobbade jag, riktig rolig överraskning fick jag iaf när jag kom till solhbergs för att hämta lastbilen en sisådär 05 på morgonen, det var inte plogat, o har inte blivit det nångång sen det börja snöa...... kul... lr inte, bilen försökte ja inte ens köra dit, parkera på macken brevid, o sen när ja skulle gå o starta upp lastbilen hade ja snö till knäna o jag överdiver inte heller.... sen vart det bara o gasa utav bara den för att kunna köra därifrån, riktigt sännande om man skulle fastna lr inte =P


Kom hem vid 6 tiden o åkte då o hämtade lilleman som varit hos min syster sen rob lämnade honom vid ca 9 på förmiddagen, syster berättade att dom hade haft en mysig dag med pulkaåkning i hemlingby =) så han somnade iallafall gott igår =)

Tack snälla syster att du/ni ställer upp, det är guld värt =D

Idag så ska jag som sagt jobba, börjar vid halv 5 o Rob slutar kvart över 5 så blir nog att snälla syster tittar till lilleman nån timme idag oxå, men sen nästa vecka är det lungt, ska bara jobba på onsdagen, som det ser ut nu iaf =)

Nä nu ska ja tametusan göra ett ryck m städ o tvätt 

RSS 2.0