Finbesök =)

Lördag igen..... känns lite konstigt med nytt år, men spännande "bara" 100 dagar kvar nu =)

Fick besök på em av ludde, elisabeth o så söta klas, han e ju bara så himla söt o go =) det var ett tag sen vi sågs så det var jättekul att ses igen, usch måste bli bättre på att ses =)

Klas va så söt när han såg katterna, men han tyckte nog att dom va lite otrevliga, fast klas sa hej så sprang dom iväg o tyckte att klas va en konstig filur =)  haha undrar va dom då säger i April när vår lilla filur kommer =)

Usch nu märks det på allvar att man e gravid, magen är i vägen o mina kläder är det ju som sagt bara at t lägga undan, så tänkte ta tåget till Uppsala imorn o träffa syster yster som redan är hemma, så ska vi till gränby o använda våra presentkort vi fick i julklapp, då ska jag köpa lite mammakläder, man känner sej inte såååå sexig i mjukiskläder ;)

Kommentarer
Postat av: Elisabet

He he näää katterna bara försvann.. o Klas snopen.. he he men får se nästa gång kanske de kommer o förstå att han är en snäll kille :) MAMMAS KILLE som han säger ;) Ja det var jätte skoj o ses - var inte igår inte.. men vi får ta oss i kragen :) mitt nyårlöfte var att träffa kompisarna mera =)

2009-01-04 @ 12:17:47
URL: http://elli76a.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0