Snö

Jodå det har vi fått snöa hela em o kvällen igår..... nu är det iaf minusgrader men igår var det bara slask o jag fattar inte va skiten ska ner o göra, ja gillar snö men då ska det vara minusgrader så det ligger kvar oxå inte töar bort.

Självklart så snöade det igår bara för att robin va tvungen att ta skåpbussen in till stan o möta broder sin o det är ju bara sommardäck på den, men det va väl egentligen inte det stora problemet, det stora problemet va att bussskrället va stendö.... vi skulle testa o bogsera igång den men eftersom det va just sommardäck o skitväder ute så fick han inget fäste så då va det ingen idé att bogsera igång så han fick stå m startkablarna ett tag o då funkade d iaf, men även om bussen nu funkar igen så sa ja åt ribin att han faktiskt fick ta Audin till jobbet idag om det va snorhalt igår då det va nån plusgrad så är det knappst bättre nu när det är nån minus o allt frysit på .... så han fick åka finbil imorse ;)
Lite tråkigt dock o va utan vbil, även om ja inte planerat att åka nånstans idag så är det ändå skönt att ha bilen hemma, dessutom ska ja väl inte sticka under stolen med att det vore kul o ut o sladda lite =P o lilleman e ju galen i det oxå, förstår inte var han fått det ifrån =P

Men vi ska säkert handla när robin kommer hem o känner ja honom rätt blir det säkert lite sladdande från hans sida hehe.

Så idag är det nog bara bus på schemat, vi sov dessutom extra länge idag, ända till 10.30 =) skönt men nån har exyra mkt energi o tyvärr är det inte ja, ja e fortfarande lite sliten efter gårdagens städning

Kommentarer
Postat av: agge

de kan väll aldrig vara hans mamma o pappa som han fått de ifrån?? :)

2010-11-16 @ 20:17:48
Postat av: syster

haha ne verkligen inte, vad får du den idén ifrån agge ?

2010-11-16 @ 23:55:50
Postat av: syster

haha ne verkligen inte, vad får du den idén ifrån agge ?

2010-11-16 @ 23:56:04
Postat av: agge

jaaaa jag vet inte riktigt??!!!

2010-11-18 @ 19:35:51
Postat av: Elisabet

En liten sjusovare till kille :)

2010-11-21 @ 20:59:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0